ثامن کنترل شرق

خرید و قیمت محافظ جان اشنایدر

Schneider rccb

کلید محافظ جان

محافظ جان اشنایدر یک دستگاه حفاظتی الکترونیکی است که برای حفاظت از افراد و تجهیزات در برابر خطرات الکتریکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه با تشخیص جریان‌های نامطلوب و افزایش ناگهانی جریان، به صورت خودکار جریان را قطع می‌کند و از ایجاد خطراتی مانند شوک الکتریکی، آتش سوزی و خرابی تجهیزات جلوگیری می‌کند. محافظ جان اشنایدر دارای ویژگی‌هایی مانند قابلیت تنظیم جریان حداکثر و حداقل، قابلیت تشخیص جریان‌های نامطلوب و افزایش ناگهانی جریان، و قابلیت تنظیم زمان عملکرد است. همچنین، این دستگاه دارای قابلیت اتصال به شبکه‌های ارتباطی مختلف مانند RS485 و Modbus است که امکان کنترل و مدیریت از راه دور را فراهم می‌کند. به دلیل عملکرد قابل اطمینان و دقیق، محافظ جان اشنایدر در سیستم‌های قدرت، صنعتی و خانگی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کلید محافظ جان  با مقایسه جریان رفت و برگشت در فاز و نول، در صورت وجود اختلاف جریان باعث قطع مدار می شوند. زیرا این اختلاف جریان نشان از نشتی جریان در اثر اتصال فاز به بدنه دستگاه و یا موارد دیگر است. کلیدهای محافظ جان بسته به میزان حساسیت تعریف شده برایشان به همان میزان اختلاف جریان واکنش داده و مدار را قطع می کنند. به طور مثال کلیدهای RCD یا محافظ جان 30 میلی آمپر، در صورت وجود 30 میلی آمپر اختلاف جریان مدار را قطع می کند. در حالی که فیوز یا کلید مینیاتوری این میزان را تشخیص نمی دهند. 

محافظ جان اشنایدر

محافظ جان اشنایدر

استفاده از کلید محافظ جان به همراه کلید اتوماتیک برای حفاظت کامل از مدار و تجهیزات ضروری است. محافظ جان فقط در برابر جریان نشتی از خروجی کلید به سمت بار حفاظت ایجاد می کند و در هنگام اضافه ولتاژ، افت ولتاژ، اتصال کوتاه و اضافه بار عمل نمی کند. انواع محافظ جان با حساسیت در محدوده 10 تا 500 میلی آمپر تولید می شود. کلید محافظ جان می تواند جریان نشتی 30 میلی آمپر را در مصارف خانگی تشخیص دهد و مدار را قطع کند. محافظ جان با حساسیت 30 میلی آمپر برای محافظت انسان در برابر تماس مستقیم به قطعات الکتریکی است. اگر نشتی ایجاد شده در برق مصرفی به بدن انسان منتقل شود و مقدار این جریان نشتی به 30 میلی آمپر برسد، کلید محافظ جان مدار را با مدت زمان حداکثر 150 میلی ثانیه قطع می کند ولی در کمتر از این مقدار عکس العملی نشان نمی دهد. اگر جریان نشتی بالای 30 میلی آمپر از بدن انسان بگذرد، باعث ایجاد خطرات جانی و خسارات بدنی می شود. محافظ جان با حساسیت 300 میلی آمپر برای محافظت قطعات الکتریکی در برابر خطر آتش سوزی است. جریان نشتی 300 میلی آمپر در صورت عبور از بدن انسان، کشنده خواهد بود.

روش اول: یک دکمه با حرف T روی محافظ جان قرار دارد که برای اطمینان از عملکرد این تجهیز می توان این دکمه T را فشار داد. یعنی وقتی کلید برق دار باشد با فشردن دکمۀ تست باید کلید قطع شود. روش دوم: یک لامپ صد وات را با فاز خارج شده از کلید و نول وارد شده به کلید روشن می کنیم. در این حالت باید کلید قطع شود در غیر این صورت کلید سالم نیست. روش سوم: دستگاهی به نام تستر  کلید محافظ جان وجود دارد. ابتدا ولوم نشتی جریان آن را روی 30 میلی آمپر تنظیم کنید. با زدن دو شاخه دستگاه تستر به پریز برق در صورتی که کلید محافظ جان سالم باشد و سیم زمین متصل باشد، سه چراغ دستگاه تستر روشن می شود و  با زدن دکمه ی تست روی کلید محافظ جان، برق مدار قطع می شود. تست کردن محافظ جان با دستگاه تستر RCD، دقیق تر و مناسب تر است؛ اما دستگاه تستر RCD هزینه بر است و برای افراد فنی که باید روزانه تعداد زیادی از تجهیزات و کلیدها را بررسی کنند، پیشنهاد می شود. در غیر این صورت برای تست محافظ جان در مکان هایی که افراد دسترسی به دستگاه های تست ندارند (مانند خانه) از دو روش اول استفاده می شود.

رله ارت فالت یا رله نشتی جریان محدودیت کمتری نسبت به محافظ جان دارد. میزان حساسیت و رنج جریان و زمان قطع رله نشتی جریان قابل تنظیم است. پس در کاربردهایی که قدرت مدار افزایش پیدا می کند و میزان حساسیت مدنظر برای جریان نشتی با کلید محافظ جان قابل کنترل نباشد از رله ارت فالت استفاده می شود.

استفاده از کلید محافظ جان به همراه کلید اتوماتیک برای حفاظت کامل از مدار و تجهیزات ضروری است. کلید اتوماتیک اشنایدر جریان اضافه بار و جریان اتصال کوتاه را تشخیص می دهد و مدار را قطع می کند. اما نمی تواند جریان نشتی را تشخیص دهد. کلید محافظ جان می تواند جریان نشتی 30 میلی آمپر را در مصارف خانگی تشخیص دهد و مدار را قطع کند. همچنین می توان ترکیب این دو کلید را بصورت محافظ جان ترکیبی RCBO خریداری کرد.

به منظور مشخص کردن وضعیت قطع یا وصل محافظ جان از کنتاکت کمکی محافظ جان یا IOF با کد فنی A9A26924 استفاده می شود. کنتاکت کمکی قطع و وصل، فقط با کلید محافظ جان دارای قدرت قطع 10 کیلو آمپر قابلیت اتصال دارد چون محافظ جان با قدرت قطع 6 کیلو آمپر عموماً برای مصرف خانگی است و نیازی به کنتاکت کمکی ندارد.

کلید محافظ جان در واقع کلید نشتی جریان است. اگر نشتی ایجاد شده در برق مصرفی به بدن انسان منتقل شود و مقدار این جریان نشتی به 30 میلی آمپر برسد، کلید محافظ جان مدار را با مدت زمان حداکثر 150 میلی ثانیه قطع می کند ولی در کمتر از این مقدار عکس العملی نشان نمی دهد.

روش های تست کلید محافظ جان به صورت زیر است:

یک دکمه با حرف T روی محافظ جان قرار دارد که برای اطمینان از عملکرد این تجهیز می توان این دکمه T را فشار داد. یعنی وقتی کلید برق دار باشد با فشردن دکمۀ تست باید کلید قطع شود. یک لامپ صد وات را با فاز خارج شده از کلید و نول وارد شده به کلید روشن می کنیم. در این حالت باید کلید قطع شود در غیر این صورت کلید سالم نیست. دستگاهی به نام تستر کلید محافظ جان وجود دارد. ابتدا ولوم نشتی جریان آن را روی 30 میلی آمپر تنظیم کنید. با زدن دو شاخه دستگاه تستر به پریز برق در صورتی که کلید محافظ جان سالم باشد و سیم زمین متصل باشد، سه چراغ دستگاه تستر روشن می شود و با زدن دکمه ی تست روی کلید محافظ جان، برق مدار قطع می شود.

تست کردن محافظ جان با دستگاه تستر RCD، دقیق تر و مناسب تر است؛ اما دستگاه تستر RCD هزینه بر است و برای افراد فنی که باید روزانه تعداد زیادی از تجهیزات و کلیدها را بررسی کنند، پیشنهاد می شود. در غیر این صورت برای تست محافظ جان در مکان هایی که افراد دسترسی به دستگاه های تست ندارند (مانند خانه) از دو روش اول استفاده می شود.

به صورت اصولی سیستم حفاظت الکتریکی باید دارای سیم ارت باشد ولی کلید محافظ جان بدون سیستم ارت هم کار می کند. در حالتی که نشتی جریان به بدنه تجهیز برقی وجود داشته باشد و سیم ارت آن تجهیز متصل نباشد، کلید محافظ جان نمی تواند این جریان نشتی را تشخیص دهد. پس در صورت اتصال غیرمستقیم (تماس بدن فرد با بدنه هادی تجهیزاتی که در اثر اتصالی برق دار شده است) چون بدنۀ وسیله برقی زمین نشده، با تماس فرد با بدنۀ برق دار، برق گرفتگی در حد یک شوک به او وارد شده و بعد مدار توسط محافظ جان قطع می شود.

پس در صورتی که می خواهید از محافظ جان برای حفاظت در برابر اتصال غیرمستقیم استفاده کنید، بهتر است که وسایل برقی، زمین شده باشند. 

  • محافظ جان با حساسیت 30 میلی آمپر: برای محافظت انسان در برابر تماس مستقیم با قطعات الکتریکی است. تنها محافظ جانی که حساسیت 30 میلی آمپر داشته باشد می تواند جان افراد را حفظ کند. اگر جریان نشتی بالای 30 میلی آمپر از بدن انسان بگذرد، باعث ایجاد خطرات جانی و خسارات بدنی می شود.
  • محافظ جان با حساسیت 300 میلی آمپر: برای محافظت قطعات الکتریکی در برابر خطر آتش سوزی است. جریان نشتی 300 میلی آمپر در صورت عبور از بدن انسان، کشنده خواهد بود.

• محافظ جان کلاس AC: جریان نشتی با شکل موج متناوب AC را تشخیص می دهد و به صورت دو پل و چهار پل قابل استفاده است. 

• محافظ جان کلاس A: جریان نشتی با شکل موج متناوب AC و مستقیم DC پالسی را تشخیص می دهد و در انواع دو پل و چهار پل ارائه می شود.

• محافظ جان کلاس B: جریان نشتی با شکل موج متناوب  AC تا فرکانس یک مگاهرتز و مستقیم DC را دارد. این گروه کلید نیز در انواع دو پل و چهار پل ارائه می شود. 

محل نصب کلید محافظ جان، در تابلو کنتور بعد از کلید اصلی است. اگر ساختمانی چندین واحد با کنتور جداگانه دارد، محافظ جان در جعبه فیوز هر طبقه استفاده می شود.

با نصب محافظ جان در تابلوی کنتور، این کلید حفاظت سیم ها را از تابلو تا آخرین انشعاب انجام می دهد. اگر کلید محافظ جان در تابلوی مینیاتوری ساختمان نصب شود از سیم های تابلوی اصلی حفاظت نخواهد شد. برحسب شرایط نصب کلید در تابلو، فاز و نول از یک طرف وارد کلید می شود و خروجی آن ها به تابلو تقسیم مورد نیاز متصل می شود.

رنج جریان محافظ جان باید همیشه یک رنج بالاتر از جریان کلید مینیاتوری انتخاب شود.

 

استفاده از محافظ جان به عنوان جایگزینی برای کلید مینیاتوری امکان پذیر نیست. در برخی موارد مانند تماس همزمان با دو هادی فاز و هادی خنثی، این کلیدها ممکن است کارایی نداشته باشد. چون محافظ جان قابلیت حفاظت در برابر اتصال کوتاه و اضافه بار را ندارد به همین دلیل قبل از این که جریان بالا به محافظ جان آسیب بزند باید مدار توسط یک کلید مینیاتوری قطع شود.

برای این که محافظ جان سه فاز (4 پل) را به صورت تک فاز استفاده نمایید، کافی است یک فاز کلید که L1 است و در کنار پل نول قرار دارد را همراه با نول سیم کشی کرده تا بتوانید در سیستم استفاده نمایید. برای کلید و برای سیستم هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد. هر پایه یا پل های کلید، یک ترانس CT جداگانه دارد. زمانی که تنها از دو پل کلید 4 پل استفاده نمایید، طبیعی است که از پل های دیگر که برق دار نیستند، جریانی عبور نکرده و عکس العملی نشان نخواهند داد. همچنین در عملکرد کلی کلید خطایی رخ نخواهد داد.

در صورت نصب چند محافظ جان تابلویی در کنار هم، باید شینه نول مدار هر کدام جدا باشد تا وجود جریان گردشی در نول، عملکرد اشتباه را در پی نداشته باشد.

 

ورودی محافظ جان تک فاز، فاز و نول است. در محافظ جان تک فاز، اختلاف جریان بین سیم فاز و نول نشان از نشتی جریان است. حال اگر این میزان اختلاف، بزرگ تر یا مساوی حساسیت کلید باشد، محافظ جان عمل می کند.

در کلید محافظ جان سه فاز، جریان باقی مانده به صورت اختلاف مجموع جریان سه فاز با جریان نول تعریف می شود. یعنی در صورتی که تفاوت بین مجموع جریان سه فاز با جریان نول (ID=IL1+IL2+IL3-IN) بزرگ تر یا مساوی میزان حساسیت کلید (به طور مثال 30 میلی آمپر) شود، محافظ جان عمل می کند.

انواع محافظ جان با حساسیت در محدوده 10 تا 500 میلی آمپر تولید می شود. انتخاب میزان حساسیت محافظ جان بر اساس جریان نشتی مجاز سیستم و نوع فعالیت های آن بخش انجام می شود. یعنی هر چه میزان فعالیت صنعتی انجام شده در یک بخش بیشتر باشد، محافظ جان با میزان حساسیت بیشتر (مثلا محافظ جان با حساسیت 300 میلی آمپر) انتخاب می شود. برای محیط مسکونی یا اداری از محافظ جان با مقدار حساسیت پایین تر (مثلا محافظ جان با حساسیبت 30 میلی آمپر) استفاده می شود.

محافظ جان فقط در برابر جریان نشتی از خروجی کلید به سمت بار، حفاظت ایجاد می کند و در هنگام اضافه ولتاژ، افت ولتاژ، اتصال کوتاه و اضافه بار عمل نمی کند.

کلید محافظ جان دارای سه دسته سیم پیچ بر روی یک هسته آهنی است. تا زمانی که جریان ورودی و خروجی سیم پیچ اولیه و ثانویه برابر باشند، در این هسته شار مغناطیسی به وجود نمی آید و در سیم پیچ سوم که به رله متصل است ولتاژی القا نمی شود. زمانی که در مدار نشتی جریان در اثر اتصال به بدنه داشته باشیم تعادل این جریان ها به هم خورده و برآیند شار مغناطیسی در هسته صفر نمی شود. در این زمان در سیم پیچ سوم ولتاژی القا می شود که باعث قطع مدار توسط رله می شود. در واقع اساس کار RCD مقایسه جریان سیم پیچ اولیه و ثانویه است و زمانی که اختلاف این جریان به میزان حساسیت کلید برسد، مدار را قطع می کند.

محافظ جان اشنایدر

کلیدهای نشتی جریان اشنایدر با استفاده از تکنولوژی ولتاژ مستقل (Voltage Independent) می توانند در صورت افت ولتاژ یا قطع نول به کار خود ادامه دهند.

 مدار الکترونیکی و رله به شبکه برق متصل نیستند. برق فقط از طریق جریان نشتی تأمین می شود.

 حتی اگر به طور تصادفی، سیم نول قطع شود یا افت ولتاژ ایجاد شود، کل سیستم الکترومکانیکی به کار خود ادامه می دهد و به کلید نشتی جریان اجازه تریپ و قطع می دهد.

منبع سوالات : elicaelectric.com

اجزای تشکیل دهنده کلید محافظ جان اشنایدر:
محافظ جان اشنایدر

محافظ جان

محافظ جان یک دستگاه حفاظتی است که برای جلوگیری از وقوع حوادث ناگهانی و خطرناک در سیستم‌های برقی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه با تشخیص جریان‌های نامطلوب و افزایش ناگهانی جریان، به صورت خودکار جریان را قطع می‌کند و از ایجاد خطراتی مانند شوک الکتریکی، آتش سوزی و خرابی تجهیزات جلوگیری می‌کند. محافظ جان دارای ویژگی‌هایی مانند قابلیت تنظیم جریان حداکثر و حداقل، قابلیت تشخیص جریان‌های نامطلوب و افزایش ناگهانی جریان، و قابلیت تنظیم زمان عملکرد است. همچنین، این دستگاه دارای قابلیت اتصال به شبکه‌های ارتباطی مختلف مانند RS485 و Modbus است که امکان کنترل و مدیریت از راه دور را فراهم می‌کند. به دلیل عملکرد قابل اطمینان و دقیق، محافظ جان در سیستم‌های قدرت، صنعتی و خانگی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

فیوز محافظ جان

فیوز محافظ جان یک قطعه الکترونیکی است که برای حفاظت از سیستم‌های الکتریکی در برابر جریان‌های بیش از حد و خطرناک استفاده می‌شود. این فیوز به صورت یک قطعه کوچک و شیشه‌ای طراحی شده است که درون آن یک سیم فلزی قرار دارد. در صورتی که جریان الکتریکی بیش از حد مجازی که برای فیوز مشخص شده است، از آن عبور کند، سیم فلزی داخل فیوز به دلیل گرم شدن و افزایش دما، قطع می‌شود و جریان الکتریکی به سیستم نمی‌رسد. این عملکرد فیوز محافظ جان باعث حفاظت از سیستم الکتریکی در برابر خطراتی همچون اتصال کوتاه، اضافه‌جریان و اضافه‌ولتاژ می‌شود. فیوز محافظ جان در بسیاری از سیستم‌های الکتریکی از جمله خودروها، سیستم‌های صوتی، تجهیزات الکترونیکی و … استفاده می‌شود و به دلیل عملکرد ساده و قابلیت استفاده آسان، از محبوبیت بسیاری برخوردار است.

محافظ جان تک فاز

کلید محافظ جان تک فاز

محافظ جان تک فاز نوعی دستگاه حفاظتی است که برای جلوگیری از وقوع حوادث ناگهانی و خطرناک در سیستم‌های برقی تک فاز مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه با تشخیص جریان‌های نامطلوب و افزایش ناگهانی جریان، به صورت خودکار جریان را قطع می‌کند و از ایجاد خطراتی مانند شوک الکتریکی، آتش سوزی و خرابی تجهیزات جلوگیری می‌کند. محافظ جان تک فاز دارای ویژگی‌هایی مانند قابلیت تنظیم جریان حداکثر و حداقل، قابلیت تشخیص جریان‌های نامطلوب و افزایش ناگهانی جریان، و قابلیت تنظیم زمان عملکرد است. همچنین، این دستگاه دارای قابلیت اتصال به شبکه‌های ارتباطی مختلف مانند RS485 و Modbus است که امکان کنترل و مدیریت از راه دور را فراهم می‌کند. به دلیل عملکرد قابل اطمینان و دقیق، محافظ جان تک فاز در سیستم‌های خانگی، تجاری و صنعتی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معایب کلید محافظ جان

استفاده از کلید محافظ جان در برخی موارد ممکن است با معایبی همراه باشد. یکی از مشکلات احتمالی استفاده از این کلید، این است که در صورتی که جریان الکتریکی بیش از حد مجازی که برای کلید مشخص شده است، از آن عبور کند، کلید محافظ جان به صورت دائمی قطع می‌شود و برای استفاده مجدد باید آن را تعویض کرد. همچنین، در صورتی که کلید محافظ جان به دلیل خرابی یا عدم عملکرد مناسب، جریان الکتریکی را به درستی قطع نکند، سیستم الکتریکی در معرض خطرات جدی همچون اتصال کوتاه و اضافه‌جریان قرار خواهد گرفت. همچنین، کلید محافظ جان ممکن است با مشکلاتی همچون ایجاد نویز و تداخل الکترومغناطیسی در سیستم الکتریکی همراه باشد. بنابراین، برای استفاده از کلید محافظ جان، بهتر است از محصولات با کیفیت و استاندارد استفاده شود و همچنین به دوره‌های بازرسی و تعویض منظم آن توجه شود.

بهترین مارک کلید محافظ جان

برند اشنایدر الکتریک را میتوان بهترین مارک کلید محافظ جان دانست . 

انواع محافظ جان

انواع کلید محافظ جان

کلید محافظ جان یک دستگاه حفاظتی است که برای جلوگیری از وقوع حوادث ناگهانی و خطرناک در سیستم‌های برقی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این کلیدها به صورت خودکار جریان را قطع می‌کنند و از ایجاد خطراتی مانند شوک الکتریکی، آتش سوزی و خرابی تجهیزات جلوگیری می‌کنند. انواع کلید محافظ جان عبارتند از:

  • 1. کلید محافظ جان دو فاز: این نوع کلیدها برای سیستم‌های دو فاز و سه سیمه مناسب هستند و با تشخیص جریان‌های نامطلوب و افزایش ناگهانی جریان، به صورت خودکار جریان را قطع می‌کنند.
  • 2. کلید محافظ جان تک فاز: این نوع کلیدها برای سیستم‌های تک فاز و دو سیمه مناسب هستند و با تشخیص جریان‌های نامطلوب و افزایش ناگهانی جریان، به صورت خودکار جریان را قطع می‌کنند.
  • 3. کلید محافظ جان DC: این نوع کلیدها برای سیستم‌های DC مناسب هستند و با تشخیص جریان‌های نامطلوب و افزایش ناگهانی جریان، به صورت خودکار جریان را قطع می‌کنند.
  • 4. کلید محافظ جان قابل تنظیم: این نوع کلیدها دارای قابلیت تنظیم جریان حداکثر و حداقل هستند و با تشخیص جریان‌های نامطلوب و افزایش ناگهانی جریان، به صورت خودکار جریان را قطع می‌کنند.
  • 5. کلید محافظ جان با قابلیت اتصال به شبکه‌های ارتباطی: این نوع کلیدها دارای قابلیت اتصال به شبکه‌های ارتباطی مختلف مانند RS485 و Modbus هستند که امکان کنترل و مدیریت از راه دور را فراهم می‌کنند.

انواع کلیدهای محافظ جان rccb و rcbo

کلیدهای محافظ جان (Residual Current Circuit Breaker) یا به اختصار RCCB و کلیدهای محافظ جان و جریان (Residual Current Circuit Breaker with Overcurrent protection) یا به اختصار RCBO دو نوع کلید محافظ جان هستند که برای حفاظت از افراد در برابر خطرات الکتریکی استفاده می‌شوند.

RCCB یک کلید محافظ جان است که به طور خاص برای حفاظت از افراد در برابر شوک الکتریکی طراحی شده است. این کلید با تشخیص هر گونه تفاوت جریان بین فاز و صفر (جریان نشتی)، جریان الکتریکی را قطع می‌کند. RCCB برای استفاده در مدارهای تک فاز و سه فاز مناسب است.

RCBO یک کلید محافظ جان و جریان است که علاوه بر حفاظت در برابر شوک الکتریکی، در برابر جریان‌های اضافی و افزایش جریان نیز حفاظت می‌کند. این کلید با تشخیص هر گونه تفاوت جریان بین فاز و صفر (جریان نشتی) و همچنین در صورت افزایش جریان بیش از حد مجاز، جریان الکتریکی را قطع می‌کند. RCBO برای استفاده در مدارهای تک فاز و سه فاز مناسب است.

خرید محافظ جان

برای خرید محافظ جان میتوانید با واحد بازرگانی ثامن کنترل در تماس باشید .

محافظ جان اشنایدر

محافظ جان اشنایدر تجهیزی است که برای حفاظت از جان افراد در مقابل خطر برق گرفتگی و جلوگیری از خطرات جریان نشتی، از آن استفاده می شود. این کلیدها که براساس حساسیت خود به دو نوع خانگی (تک فاز) و صنعتی (سه فاز) تقسیم می شوند، علاوه بر حفاظت افراد در مقابل تماس مستقیم و یا غیر مستقیم برق، با جلوگیری از نشتی جریان در حفاظت دستگاه ها و تجهیزات صنعتی نیز موثر خواهند بود. محافظ جان اشنایدر الکتریک به دو دسته کلی زیر تقسیم می شود:

  • محافظت انسان در برابر تماس مستقیم با قطعات الکتریکی (با حساسیت 30 میلی آمپر)
  • محافظت قطعات الکتریکی در برابر خطر آتش سوزی (با حساسیت 300 میلی آمپر)

محافظ جان اشنایدر

قیمت کلید محافظ جان

قیمت فیوز محافظ جان

قیمت محافظ جان سه فاز اشنایدر

قیمت محافظ جان اشنایدر

لیست قیمت محافظ جان اشنایدر

با توجه به وضعیت اقتصادی کشور و مشخص نبودن قیمت ثابت برای دلار نمی توان قیمت دقیقی را برای محصولات با توجه به وارداتی بودن ان ها مشخص کرد ولی شما می توانید برای اطلاع از قیمت های دقیق و به روز محصولات اشنایدر و همچنین قیمت محافظ جان اشنایدر با واحد فروش ثامن کنترل شرق ارتباط بر قرار کنید.

کلید محافظ جان اشنایدر

کلیدهای محافظ جان اشنایدر با مقایسه جریان رفت و برگشت در فاز و نول، در صورت وجود اختلاف جریان باعث قطع مدار می شوند. زیرا این اختلاف جریان نشان از نشتی جریان در اثر اتصال فاز به بدنه دستگاه و یا موارد دیگر است. کلیدهای محافظ جان اشنایدر بسته به میزان حساسیت تعریف شده برایشان به همان میزان اختلاف جریان واکنش داده و مدار را قطع می کنند. به طور مثال کلیدهای RCD یا محافظ جان 30 میلی آمپر، در صورت وجود 30 میلی آمپر اختلاف جریان مدار را قطع می کند. در حالی که فیوز یا کلید مینیاتوری این میزان را تشخیص نمی دهند.

نمایندگی محافظ جان اشنایدر

محافظ جان اشنایدر یکی از ابزار پر کاربردی می باشد که در خصوص قطع اتوماتیک مدار در زمان تشکیل جریان نشتی فعالیت دارد. در ساخت محافظ جان، ظرافت های زیادی به کار رفته است و همین امر باعث شده که بر خلاف شرایطی که در هنگام استفاده از فیوز دارد، در اتصال به زمین مقاومت بالایی را از خود نشان دهد. مانند سایر ابزار های صنعتی، محافظ جان اشنایدر هم انواع گوناگونی دارد که هر کدام از آن ها دارای ویژگی های گوناگونی هستند و کاربرد آن ها مختلف است که هر کدام از نکات ایمنی مختلفی پیروی می کنند. اما اساس کار همه آن ها بررسی ورودی و خروجی بیشتر از صفر می باشد.

محافظ جان اشنایدر اصل

محافظ اشنایدر یا RCCB مخفف واژه Residual Current Circuit Breaker است. این کلید ها در واقع یک وسیله محافظتی محسوب می شوند که کار قطع نشتی را انجام می دهند. قطع کننده ها انواع مختلفی دارند که برای عملیات های مختلف از آن ها استفاده می شود. در واقع هدف اصلی استفاده از محافظ جان اشنایدر، تشخیص خطای اتصال زمین است. در صورتی که از مقدار تنظیم شده فراتر برود، موجب قطع مدار می شود. عملکرد این وسیله به نحوی است که روی مقایسه جریان ورودی و خروجی تمرکز زیادی می کند و در حالتی که جمع جبری جریان ها از صفر بیشتر باشد، یعنی نشت جریان به زمین اتفاق افتاده است؛ در آن صورت، محافظ جان اشنایدر مدار را قطع می کند.

عملکرد این کلید بسیار قوی است، به طوری که جریان را حس می کند و خطا هایی که در اثر جریان، نا متعادل شده اند (ولتاژ پایین) را شناسایی می کند. به طور کلی هدف استفاده از آن، جلوگیری از شوک و یا مرگ ناشی از ترس در انسان می باشد.

کاتالوگ محافظ جان اشنایدر

با مراجعه به صفحه کاتالوگ محصولات اشنایدر میتوانید تمامی کاتالوگ های محافظ جان اشنایدر را دریافت کنید .

کلید محافظ جان اشنایدر سه فاز

کلید محافظ جان اشنایدر سه فاز برای محافظت جان اهالی یک مکان در مدار ها نصب می شود. نقش اصلی کلید های سه فاز این است که اگر هنگام تماس بدن انسان، جریان عبوری بیش از ۳۰ آمپر باشد، کلید سه فاز در نهایت جریان برق در مدار ها را قطع می کند. مدل های سه فاز دارای آمپر های ۲۵، ۴۰، ۶۳، ۸۰ و ۱۰۰ می باشند که برای صنایع و ساختمان ها کارایی دارند، البته ۶۳ آمپر را هم برای مصارف خانگی استفاده می کنند.

قیمت محافظ جان اشنایدر سه فاز

برای دریافت قیمت محافظ جان اشنایدر سه فاز با واحد فروش ثامن کنترل شرق در ارتباط باشید .

کاربرد محافظ جان اشنایدر

بیشتر کاربرد محافظ جان اشنایدر در صنایع و ساختمان ها است، چون در آن ها مدار های زیادی وجود دارد. برای خانه ها استفاده از محافظ جان الزامی است، زیرا از نشتی جلوگیری می کند. بنابراین بیشتر خانه های مسکونی در شهر ها، از این ابزار برخوردار هستند. مزایای محافظ جان عبارت است از موارد زیر:
1. محافظت در برابر خطای زمینی و همچنین خطرات نشتی
2. در محافظ جان اشنایدر، اگر جریان بیش از حد بوجود بیاید، مدار به طور اتوماتیک قطع می شود.
3. امکان اتصال به کابل و باس را دارد.
4. محافظت در مقابل نوسانات ولتاژ

سوالات متداول

استعلام خود را از طریق سایت ثامن کنترل شرق  یا ☎️ تلفن ، ✔️ واتساپ ، 📠 فکس یا 📧 ایمیل برای ما ارسال کنید. جواب استعلام پس از بررسی کارشناس فنی و بازرگانی بسته به نوع استعلام در اسرع وقت پاسخ داده خواهد شد. در صورت تایید پیشنهاد از نظر فنی و مالی تاییدیه به صورت کتبی برای فروشنده ارسال می شود. 🛒 بعد از تایید کتبی از خریدار و واریز پیش پرداخت , سفارش گذاری انجام می شود.

روش اول: یک دکمه با حرف T روی محافظ جان قرار دارد که برای اطمینان از عملکرد این تجهیز می توان این دکمه T را فشار داد. یعنی وقتی کلید برق دار باشد با فشردن دکمۀ تست باید کلید قطع شود. روش دوم: یک لامپ صد وات را با فاز خارج شده از کلید و نول وارد شده به کلید روشن می کنیم. در این حالت باید کلید قطع شود در غیر این صورت کلید سالم نیست. روش سوم: دستگاهی به نام تستر  کلید محافظ جان وجود دارد. ابتدا ولوم نشتی جریان آن را روی 30 میلی آمپر تنظیم کنید. با زدن دو شاخه دستگاه تستر به پریز برق در صورتی که کلید محافظ جان سالم باشد و سیم زمین متصل باشد، سه چراغ دستگاه تستر روشن می شود و  با زدن دکمه ی تست روی کلید محافظ جان، برق مدار قطع می شود. تست کردن محافظ جان با دستگاه تستر RCD، دقیق تر و مناسب تر است؛ اما دستگاه تستر RCD هزینه بر است و برای افراد فنی که باید روزانه تعداد زیادی از تجهیزات و کلیدها را بررسی کنند، پیشنهاد می شود. در غیر این صورت برای تست محافظ جان در مکان هایی که افراد دسترسی به دستگاه های تست ندارند (مانند خانه) از دو روش اول استفاده می شود.

استفاده از کلید محافظ جان به همراه کلید اتوماتیک برای حفاظت کامل از مدار و تجهیزات ضروری است. محافظ جان فقط در برابر جریان نشتی از خروجی کلید به سمت بار حفاظت ایجاد می کند و در هنگام اضافه ولتاژ، افت ولتاژ، اتصال کوتاه و اضافه بار عمل نمی کند. انواع محافظ جان با حساسیت در محدوده 10 تا 500 میلی آمپر تولید می شود. کلید محافظ جان می تواند جریان نشتی 30 میلی آمپر را در مصارف خانگی تشخیص دهد و مدار را قطع کند. محافظ جان با حساسیت 30 میلی آمپر برای محافظت انسان در برابر تماس مستقیم به قطعات الکتریکی است. اگر نشتی ایجاد شده در برق مصرفی به بدن انسان منتقل شود و مقدار این جریان نشتی به 30 میلی آمپر برسد، کلید محافظ جان مدار را با مدت زمان حداکثر 150 میلی ثانیه قطع می کند ولی در کمتر از این مقدار عکس العملی نشان نمی دهد. اگر جریان نشتی بالای 30 میلی آمپر از بدن انسان بگذرد، باعث ایجاد خطرات جانی و خسارات بدنی می شود. محافظ جان با حساسیت 300 میلی آمپر برای محافظت قطعات الکتریکی در برابر خطر آتش سوزی است. جریان نشتی 300 میلی آمپر در صورت عبور از بدن انسان، کشنده خواهد بود.

محافظ جان در تابلو کنتور بعد از کلید اصلی نصب می شود. در ساختمان چند واحدی با کنتور جداگانه، محافظ جان در جعبه فیوز هر طبقه استفاده می شود. با نصب محافظ جان در تابلوی کنتور، حفاظت سیم ها را از تابلو تا آخرین انشعاب انجام می دهد. اگر محافظ جان در تابلوی مینیاتوری ساختمان نصب شود از سیم های تابلوی اصلی حفاظت نمی شود. با توجه به شرایط نصب کلید در تابلو، فاز و نول از یک طرف وارد کلید شده و خروجی آن ها به تابلو تقسیم متصل می شود. با نصب چند محافظ جان تابلویی کنار هم باید شینه نول مدار هر کدام جدا باشد تا وجود جریان گردشی در نول، عملکرد اشتباه در پی نداشته باشد. کلیدهای نشتی جریان اشنایدر با تکنولوژی ولتاژ مستقل می توانند در صورت افت ولتاژ یا قطع نول به کار خود ادامه دهند. مدار الکترونیکی و رله درون کلید به شبکه برق متصل نیستند. برق فقط از طریق جریان نشتی تأمین می شود. حتی اگر به طور تصادفی سیم نول قطع شود یا افت ولتاژ ایجاد شود کل سیستم الکترومکانیکی به کار خود ادامه می دهد و به کلید نشتی جریان اجازه تریپ و قطع می دهد.

0