لوگو وبلاگ ثامن کنترل

LC1F500M7 ⚡️【 قیمت کنتاکتور 500 آمپر اشنایدر الکتریک 】

LC1F500M7 ⚡️【 قیمت کنتاکتور 500 آمپر اشنایدر الکتریک 】

LC1F500M7 – در این مقاله به سوالاتی مانند کنتاکتور چیست، قیمت کنتاکتور اشنایدر یا تشخیص کنتاکتور اشنایدر اصل و روش نصب کنتاکتور اشنایدر و مواردی دیگر پاسخ خواهیم داد.

⚡ کنتاکتور اشنایدر ۵۰۰ آمپر ۲۲۰ ولت AC – کنتاکتور اشنایدر LC1F500M7

کنتاکتور اشنایدر - خرید کنتاکتور اشنایدر - lc1f500m7

 

کنتاکتور اشنایدر کلید مغناطیسی است که مهم ترین قسمت مدار فرمان الکتریکی را تشکیل می دهد. کنتاکتور LC1F500M7 نیز همانند سایر کنتاکتورهای سری LC1F از شرکت اشنایدر الکتریک است که برای کنترل و مدیریت بارهای الکتریکی با جریان نامی حداکثر 500 آمپر و ولتاژ تغذیه 1000 ولت AC استفاده می‌شود. این کنتاکتور دارای 3 قطب و 1NO (Normaly Open) است. از کنتاکتور اشنایدر برای قطع و وصل، کنترل و فرمان مدارهای الکتریکی استفاده می شوند؛ بنابراین عمر مکانیکی و قابلیت تعداد دفعات قطع و وصل در آن ها بسیار مهم است. کنتاکتورهای سری D اشنایدر الکتریک با دوام مکانیکی ۱۵ Mcycles از با دوام ترین و با کیفیت ترین برندهای شناخته شده کنتاکتور در صنعت برق محسوب می شوند.

کنتاکتور اشنایدر - قیمت کنتاکتور اشنایدر - کنتاکتور چیست - lc1f500m7 schneider - lc1f500m7

قیمت کنتاکتور اشنایدر سری D

در این سری کنتاکتور D، محدوده جریان قابل تولید از ۹ آمپر تا ۱۵۰ آمپر است. ولتاژ بوبین کنتاکتور نیز می‌تواند به صورت زیر باشد: ۲۴VAC/DC ، ۴۸VAC/DC، ۱۱۰VAC/DC، ۲۲۰VAC/DC، ۲۳۰AC/D، ۳۸۰VAC/DC. در انتخاب کنتاکتور حتماً به جریان یا توان مصرفی و ولتاژ تغذیه بوبین دقت کنید. با استفاده از کد فنی کنتاکتور، به سادگی می‌توانید اطلاعات فنی مورد نیاز برای انتخاب مناسب کنتاکتور را دریافت کنید. در شکل زیر، جزئیات کامل کد فنی یک کنتاکتور را مشاهده می‌کنید.

کنتاکتور اشنایدر - قیمت کنتاکتور اشنایدر - کنتاکتور چیست - lc1f500m7 schneider - lc1f500m7

ساختمان و اصول کار کنتاکتور اشنایدر LC1F500M7 :

کنتاکتور شرکت اشنایدر، مانند شکلی که در زیر نمایش داده شده است، از یک هسته مغناطیسی و یک سیم پیچ الکتریکی تشکیل شده است. بخشی از هسته به صورت متحرک است و توسط یک فنر با بخش ثابت جدا شده و قرار داده شده است. همچنین، سری کنتاکت‌های جدا از یکدیگر به این بخش متصل شده‌اند و با آن حرکت می‌کنند. در بخش ثابت این مغناطیس الکتریکی، یک سری کنتاکت دیگر نیز نصب شده است تا زمانی که جریان مشخصی از سیم پیچ مغناطیس الکتریکی عبور کند، کنتاکت‌های متحرک به کنتاکت‌های ثابت فشرده شوند. در همین حال، یک یا چند فنر فشرده یا کشیده می‌شوند. اما زمانی که ولتاژ تغذیه قطع شده یا کمتر از حد مشخصی بشود، نیروی فنرها باعث جدا شدن اتوماتیک این کنتاکت‌ها از یکدیگر می‌شود. با توجه به اینکه ولتاژی که به بوبین کنتاکتور اعمال می‌شود، متناوب است، مقدار آن همواره در حال تغییر است. از این رو، نیروی کششی که توسط بوبین ایجاد می‌شود نیز همراه با نوسانات است. در لحظاتی که مقدار نیروی کششی بیشتر از نیروی مقاوم فنرهای کنتاکتور است، هسته کنتاکتور به داخل جذب می‌شود. و در لحظاتی که مقدار نیروی کششی کمتر از نیروی فنرها است، هسته کنتاکتور آزاد شده و به موقعیت اولیه خود بازمی‌گردد. به همین ترتیب، این حرکت باعث ایجاد لرزش در بخش متحرک می‌شود و صدایی تولید می‌کند. این نوسانات را می‌توان با استفاده از یک حلقه بسته که در سطح قطب‌ها قرار داده شده و تقریباً سطح قطب‌ها را پوشانده، از بین برد و لرزش را برطرف کرد. عملکرد این حلقه به این صورت است که مانند سیم پیچ ثانویه یک ترانسفورماتور که در حالت اتصال کوتاه قرار گرفته، از طریق آن جریان القایی عبور کند و باعث ایجاد یک فوران مغناطیسی فرعی در مدار هسته شود.

کاتالوگ کنتاکتور اشنایدر

کنتاکتور اشنایدر - قیمت کنتاکتور اشنایدر - کنتاکتور چیست - lc1f500m7 schneider - lc1f500m7

 قسمت های مختلف کنتاکتور اشنایدر LC1F500M7 :

  • حامل کنتاکت ثابت (این قسمت باید دارای درجه عایقی مناسبی باشد)
  • ترمینال
  • صفحه فلزی انتهایی برای نصب قسمت های ثابت روی آن
  • کنتاکت های ثابت و متحرک (به منظور بالا بردن ضریب اطمینان در مقابل کار زیاد از پوشش اکسید نقره در روی آنها استفاده می شود)
  • بوبین کنتاکتور
  • ترمینال های ورودی و خروجی
  • سیستم هسته آهنی ثابت و متحرک
  • قسمت کنترل جرقه
  • حامل کنتاکت های متحرک

   ویژگی های کنتاکتور اشنایدر – lc1f500m7 :

  • دارای جریان نامی حداکثر 500 آمپر و ولتاژ تغذیه 1000 ولت AC
  • دارای 3 قطب و 1NO (Normaly Open)
  • دارای قابلیت نصب بر روی کانتینرهای سری LC1F

 

در کنتاکتور اشنایدر الکتریک، ماژول فرمان کنتاکتور جلوی آن قرار گرفته که می توان کنتاکت های کمکی اضافی و دیگر لوازم جانبی را به راحتی بر روی آن نصب نمود. کنتاکت کمکی کنتاکتور اشنایدر امکان افزایش تعداد کنتاکت باز NO و کنتاکت بسته NC را در مدار فرمان ایجاد می کند. در واقع کنتاکت های کمکی تیغه هایی هستند که به صورت ماژول جداگانه ای امکان اتصال یا جدا شدن از کنتاکتور را دارند و به همراه کنتاکتور در کنترل اطلاعات و ارسال سیگنال قطع و وصل به سایر دستگاه ها نقش دارند. کنتاکت ها یا تیغه های این کنتاکت های کمکی با قطع و وصل کنتاکتور مرتبط است. هنگامی که کنتاکتور عمل می کند، کنتاکت های NC باز می شوند و کنتاکت های NO، بسته می شوند. بعضی کنتاکت های کمکی از قسمت روبه روی کنتاکتور نصب می شوند و برخی دیگر از کنار کنتاکتور قابل نصب هستند. تایمر بادی یا پنوماتیکی یکی دیگر از لوازم جانبی کنتاکتور اشنایدر سری D است. این تایمر در دو نوع تأخیر در وصل و تأخیر در قطع تولید می شود و یکی از مهم ترین موارد کاربرد آن در راه اندازی موتورهای سه فاز به صورت مدار ستاره و مثلث است. تایمر بادی اشنایدر الکتریک مانند کنتاکت کمکی به کنتاکتور متصل می شود و به محض وصل شدن کنتاکتور عمل می کند. روی تایمر بادی یک ولوم نصب شده که با چرخاندن آن در جهت عقربه های ساعت، می توان زمان تایمر را افزایش داد و همچنین با چرخاندن آن در خلاف جهت عقربه های ساعت، از زمان تنظیم آن کم کرد. برای نصب تایمر روی کنتاکتور، ابتدا در پوش کنتاکتور را برداشته و تایمر را به صورت کشویی از بالا به پایین حرکت می دهیم. باید دقت کرد که زائده زیر تایمر در محل اتصال به کنتاکتور قرار گیرد.

✅  کنتاکتور خازنی اشنایدر نوعی از کنتاکتورهای اشنایدر است که در تابلوهای بانک خازنی برای راه اندازی خازن های قدرت استفاده می شود. این نوع کنتاکتور علاوه بر اجزای یک کنتاکتور معمولی مانند بوبین و کنتاکت های اصلی و کنتاکت های کمکی، دارای شش قطعه سیم با مقاومت بالاست. دلیل طراحی سیم های با مقاومت بالا، محدود کردن یا میرا کردن جریان هجومی هنگام شارژ اولیه خازن است. طراحی کنتاکت های کمکی روی کنتاکتور خازنی به صورتی است که از طریق سیم های با مقاومت بالا به کنتاکت های اصلی وصل شده اند. در واقع زمانی که ولتاژ به بوبین کنتاکتور خازنی وارد می شود، کنتاکت های کمکی قبل از کنتاکت های اصلی بسته شده و خازن ها از طریق سیم های با مقاومت بالا شارژ اولیه می شوند. پس از شارژ اولیه خازن ها، کنتاکت های اصلی وارد مدار شده و کنتاکت های کمکی از مدار خارج می شوند. پس از آن، خازن ها توسط کنتاکت های اصلی کنتاکتور تغذیه می شوند.

🎯ضمانت اصالت و بهترین قیمت
✔️پشتیبانی فنی ۲۴ ساعته
✔️تخفیف ویژه مشتریان جدید
🚀تحویل  یک روزه

5/5 - (115 امتیاز)
ارسال دیدگاه
ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کنتاکتور اشنایدر - lc1f500m7

آخرین مطالب وبلاگ

9