لوگو وبلاگ ثامن کنترل

کاتالوگ کلید اتوماتیک اشنایدر

کاتالوگ کلید اتوماتیک اشنایدر

کلید اتوماتیک اشنایدر

از کلید اتوماتیک اشنایدر در زمانی که جریان عبوری از ظرفیت کلید های مینیاتوری بیشتر باشد و یا در زمانی که نیاز به تنظیم مقدار جریان قطع باشد استفاده می شود.

همچنین از کلید اتوماتیک برای حفاظت در برار اضافه بار و خطای الکتریکی در مدار و قطع و وصل کردن مدار استفاده می شود.

کلید اتوماتیک اشنایدر یا کلید کمپکت (Circuit Breaker) از انواع کلیدهای الکترومکانیکی فشار ضعیف است که وظیفۀ قطع یا وصل مدار الکتریکی را برعهده دارد. این محصول توان قطع و وصل جریان نامی و همچنین قطع و وصل جریان اتصال کوتاه و اضافه بار را دارا است.

این وسیله در بارهای اضافی از پیش تعیین شده بدون آسیب رسیدن به کلید، مدار را قطع می کند. بنابراین کلید قطع مدار وسیله ای است ترکیبی که یک کلید قطع و یک وسیله حفاظت جریان اضافی تشکیل شده است. عملکرد آن مشابه ترکیب کلید معمولی همراه با فیوز است. همچنین کلیدهای کمپکت توانایی حفاظت اتصال به زمین، حفاظت موتوری و حفاظت ژنراتوری را همراه با رله های میکرولوجیک تعبیه شده داخل کلید را هم دارا هستند.

کلید اتوماتیک اشنایدر

مشخصات کلید اتوماتیک اشنایدر

کلید اتوماتیک کمپکت اشنایدر یا MCCB با ترکیبی نوعی کلید اتوماتیک است که برای حفاظت از تجهیزات در برابر جریان اضافه بار و جریان اتصال کوتاه حفاظت می کند. در یک کلید اتوماتیک واحد حفاظتی یا واحد تریپ متناسب با نیاز حفاظتی طراحی می شود و می تواند سه نوع حفاظت را انجام دهد:

اضافه بار حرارتی : در شرایط غیر عادی جریان، حرارت بین عایق و هادی به وجود می آید اگر این شرایط ادامه داشته باشد باعث ایجاد اتصال کوتاه در مدار شده که این میزان حرارت تابعی از مربع جریان خطی (I)، مقاومت در هادی (R) و مقدار زمان جریان (t) عبوری هستند.

اتصال کوتاه مدار : شرایط اتصال کوتاه تنها با قطع مدار قابل کنترل است که در این حالت کلید اتوماتیک اتصال کوتاه را تشخیص داده و سریعاً جریان مدار را متوقف و از ایجاد آسیب های عمده جلوگیری می کند.

خطای زمین : خطای زمین در واقع  یک نوع اتصال کوتاه است که فاز به زمین متصل شده است و شایع ترین نوع خطا در سیستم های ولتاژ پایین (۶۰۰ ولت یا کمتر) به حساب می آید. معمولاً جریان های خطای زمین به اندازۀ کافی بزرگ نیستند که توسط کلید اتوماتیک قابل شناسایی باشند. در این حالت ماژولی بنام ماژول حفاظت زمین به کلید اتوماتیک متصل می شود.

ساختار کلید اتوماتیک اشنایدر

ساختمان داخلی کلید اتوماتیک اشنایدر از سه کنتاکت اصلی (قدرت)، کنتاکت های فرعی (کمکی) و کنتاکت های جرقه ­گیر تشکیل شده است. باید توجه داشت که شناخت و انتخاب درست کلید اتوماتیک در طراحی و بهره ­برداری از سیستم های الکتریکی بسیار مهم است. جنس بدنۀ کلید اتوماتیک  اشنایدر ( کلید کمپکت ) از قالب های تزریقی بسیار مستحکم ساخته شده است. از جمله خصوصیات کلید اتوماتیک اشنایدر می توان به کوچک بودن ابعاد و پشتیبانی از حفاظت های لازم مدار در یک کلید اشاره کرد و از معایب آن عدم دسترسی آسان برای سرویس و تعمیر کلید است.

رنج کلید اتوماتیک اشنایدر

NSX100

رنج کلید اتوماتیک اشنایدر

NSX160

رنج کلید اتوماتیک اشنایدر

NSX400

رنج کلید اتوماتیک اشنایدر

NSX630

رنج کلید اتوماتیک اشنایدر

NS800…1600

رنج کلید اتوماتیک اشنایدر

سوالات متداول 

استعلام خود را از طریق سایت ثامن کنترل شرق  یا ☎️ تلفن ، ✔️ واتساپ ، 📠 فکس یا 📧 ایمیل برای ما ارسال کنید. جواب استعلام پس از بررسی کارشناس فنی و بازرگانی بسته به نوع استعلام در اسرع وقت پاسخ داده خواهد شد. در صورت تایید پیشنهاد از نظر فنی و مالی تاییدیه به صورت کتبی برای فروشنده ارسال می شود. 🛒 بعد از تایید کتبی از خریدار و واریز پیش پرداخت , سفارش گذاری انجام می شود.

کلید اتوماتیک سه پل NSX اشنایدر، بر اساس رنج جریان نامی به 5 سری با نامNSX160، NSX100، NSX400، NSX250 و NSX630 تقسیم می شود. جریان نامی در کلید کمپکت NSX100 از 16 تا 100 آمپر، در سری NSX160 از 125 تا 160 آمپر و در سری NSX250 از 200 تا 250 آمپر است. این سه سری، 4 رنج قدرت قطع با مقادیر؛ 25 کیلو آمپر (رنگ زرد روی پلاک کلید)، 36 کیلو آمپر (رنگ قرمز)، 50 کیلو آمپر (رنگ خاکستری) و 70 کیلو آمپر (رنگ صورتی) دارند. دو سری NSX400 و NSX630 کلید اتوماتیک با جریان نامی 400 و 630 آمپر، در سه قدرت قطع 36 کیلو آمپر، 50 کیلو آمپر و 70 کیلو آمپر تولید می شوند. 

در صورت وقوع خطا در سیستم های الکتریکی مانند اتصال کوتاه و یا اضافه بار، جریان زیادی وارد شبکه می شود که می تواند به تمام تجهیزات آسیب بزند. از این رو با نصب کلید اتوماتیک می توان مانع از انتشار خطا در سیستم شد و از تجهیزات پایین دست محافظت کرد. در کلید کمپکت NSX دو نوع واحد تریپ برای محافظت از تجهیزات در برابر دو عامل مهم خطا یعنی اضافه بار و اتصال کوتاه وجود دارد؛ واحد حفاظت حرارتی  مغناطیسی و واحد حفاظت میکرولوجیک (الکترونیکی). در واحد TM-D تنها می توان حفاظت حرارتی را تنظیم کرد و حفاظت مغناطیسی ثابت است. در حالی که در واحد میکرولوژیک، تمام پارامترهای مربوط به جریان و زمان تاخیر در قطع جریان اضافه بار و اتصال کوتاه قابل تنظیم است.

5/5 - (21 امتیاز)
ارسال دیدگاه
ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید اتومات اشنایدر

آخرین مطالب وبلاگ

0